ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΣΣΗΣ

Κοινωνικές Υπηρεσίες

Τελετή Κηδείας

Το γραφείο μας σεβόμενο τις θρησκευτικές παραδόσεις του αποβιώσαντα, οργανώνει την επικήδεια τελετή με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις,  προσαρμοσμένες στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες και πάντα με αξιοπρέπεια.

Η συνεργασία μας με τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες (Φερετροποιεία, Ανθοπωλεία, Σωματεία εργατών Τελετών, κλπ) στον χώρο της πένθιμης τελετής εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα, τη δύσκολη αυτή στιγμή. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια διευκρίνηση χρειαστείτε. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ώρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μνημόσυνα

Αναλαμβάνουμε  την  τέλεση μνημοσύνων με τα καλύτερα υλικά από αναγνωρισμένους συνεργάτες μας, καθώς και όλα τα δισκάκια που θα χρειαστείτε για εννιάμερα, ψυχοσάββατα κ.α.

Εκταφές

Είμαστε δίπλα σας αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες εκταφής αντί για εσάς,  χωρίς αμοιβή για τις υπηρεσίες μας, γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να  είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν για τον αποχωρισμό του ανθρώπου τους και τη δύσκολη στιγμή της ανακομιδής των οστών του.